Administratiekantoor W.M.S.

Over mijzelf

Wilma SchaadersVoor degenen die buiten mijn naam nog wat meer van mijn persoontje willen weten: ik ben geboren op 2 april 1949 in Amsterdam. Vanaf mijn jeugd ben ik één en al opgegroeid tussen handels- en kantooractiviteiten. Na m'n schooltijd heb ik eerst een aantal jaren secretaressewerk gedaan en me vooral met talen bezig gehouden. Daarna heb ik 8 jaar bij een bank gewerkt, een klein kantoor waar we alle voorkomende werkzaamheden verrichtten.

Via het bedrijf van mijn man ben ik destijds in de boekhouding verzeild geraakt en door nota bene belastinginspecteurs is me aangeraden om daarin verder te gaan. Dat is ook gebeurd en na diverse studies begon ik in 1975 voor mezelf te werken. In aanvang nog als interim, maar op den duur ook bij mij op kantoor.

In 1982 besloot ik echter om te gaan reizen en heb ik een tijdje mijn tent opgeslagen in Nieuw Zeeland. Eens een heel andere ervaring opgedaan.

In 1984 ben ik alleenstaande moeder geworden en heb toen in Hulst 8 jaar een tweedehands kledingwinkel gehad. Vanaf 1993 ben ik echter weer teruggegaan naar de Randstad en sindsdien heb ik m'n eigen administratiekantoor. Heel persoonlijk; geen gedoe met personeel.

Vanaf 2005 tot en met 2012 heeft mijn zoon me gesponsord met weer een tweedehands kledingwinkel. Vanaf maart 2012 tot nu toe is het omgezet in een stichting met een sterke sociale functie.